Spår stjernesuksess

Astrolog Andrew Bevan trenger ikke engang høre de andre deltagerlandenes ESC-bidrag for å hevde at Alexander Rybak vil suse inn som en komet i årets finale.

Alexander Rybak på scenen i Oslo Spektrum
Foto: Hege Bakken Riise / NRK

- Akkurat som under Lillehammer-OL i 1994 skal Norge for tiden være omhyllet av spesielt gunstige stjernekonstellasjoner. Den grønne kometen Lulin , synlig litt sør for Karlsvogna og i nærheten av planeten Saturn, vil bringe Alexander Rybak vinnerlykke, ifølge astrolog Andrew J. Bevan.

Forutsigbart

Astrolog Andrew J. Bevan

Astrolog Andrew J. Bevan ser store muligheter for Alexander...

Hans metode for å ”lese fremtiden” går ut på å sammenstille tilsynelatende uvedkommende hendelser for å forsøke å finne korrelasjoner, eller sammenhenger som kan gi en pekepinn på hvorvidt forholdene er gunstige for et forutsigbart resultat.

- På samme måte som Norge var i fokus under Lillehammer-OL i 1994, kommer Alexander Rybak til å ta Europa med storm under ESC-finalen i Moskva, mener Bevan.

Sjekk astrolog Bevans hjemmeside!

Grønn og motstrøms

Ringformet solformørkelse

En ringformet solformørkelse er vakre saker.

Det er i år femten år siden Lillehammer-OL, og ifølge Bevan opptrer store hendelser gjerne i femtenårige kvarter-sykluser.

- På samme dag som Lilllehammer fikk tildelt OL av Samaranch, inntraff det en ringformet solformørkelse over den sørlige halvkule, påpeker Bevan, og samtidig innvarslet altså Lillehammer-OL en periode med eksepsjonelle betingelser for det man kan kalle norske verdier.

Årets stellare begivenhet er Lulin-kometen, en eventyrlig liten særing som skiller seg fra de fleste andre himmellegemer ved å være grønn og gå baklengs i bane rundt sola.

- Alexander Rybak er ung - eller ”grønn” - og har gått motstrøms både ved som klassisk skolert utøver å bli med i MGP og ved som MGP-artist å fokusere på folkemusikalske elementer, sier astrologen.

Kometen Lulin

Lulin-kometen: liten, grønn og baklengs.

Foto: Wikipedia/Joseph Brimacombe

”Så” finanskrisen

Hvis dette høres noe søkt ut, skal man vite at betraktningene er gjort av en astrolog som hevdes å ha forutsett IT-bobla og den rødgrønne regjeringen, som siteres hyppig i Dagens Nærlingsliv, VG og Dagbladet, og som i januar var invitert til P2-programmet Radioselskapet for å synse om finanskrisen.

Hør Andrew Bevan synse i Radioselskapet!

Mange - ikke minst blant bidragsyterne i MGPs debattforum - vil uansett mene at man ikke trenger å være verken astrolog eller spåmann for å forutse massiv suksess for Alexander i Moskva.