Se ordføreren synge duett med MGP-Knut

Stange kommune arrangerte egen Knut-dag for å hylle lokalhåpets MGP-deltakelse. Det endte i en noe uventet duett.

Knut Kippersund Nesdal og Nils Røhne

Ingen av dem er ungkarer. Men når deres første duett noensinne ble et faktum, falt valget på Prøysens ungkarsvise. Se video nederst i saken!

Foto: Steinar Suvatne / NRK

– Jeg hadde aldri trodd jeg skulle sitte her og synge Prøysen med ordføreren, sier Knut Kippersund Nesdal.

Onsdag ble årets 15 MGP-låter sluppet til publikum. På Stange i Hedmark gjorde hjembygda derfor ekstra stas av sin representant i Melodi Grand Prix.

Bløtkake til Knut Kippersund Nesdal

Festen er ikke over, men det er tomt for kake. Stange hedret Knut med kake inspirert av låten hans.

Foto: Steinar Suvatne / NRK

– Vi skal feire Knut i dag. Han er en fantastisk ambassadør for Stange - jeg har alltid sagt at han er et multitalent, og det kommer han til å bevise den 8. mars i Folketeateret.

– Sa til kjerringa at vi må stemme

– Jeg har sagt til kjerringa at i år skal vi stemme som bare det, sier Nils Røhne.

Han er ordfører i Stange og har invitert sambygding Knut Kippersund Nesdal hemmat for å feire hans MGP-deltakelse - og for å be han fremføre låten for bygda.

– Det er så utrolig viktig for meg å komme hem. Det er godt å være ved Mjøsa igjen, sier Knut Kippersund Nesdal, som studerer i Oslo.

– Jeg tror folkene her setter pris på å få høre låten min nå som den er ute, og at jeg selv kommer hit å presentere den. Jeg skylder Stange veldig mye.

MGP-låten hans heter «Taste of You». Som en hyllest til den hadde ordføreren skaffet til veie to bløtkaker, begge dekorert med låttittelen. Med kake og kaffe i fanget kunne alle som måtte befinne seg på rådhuset denne dagen nyte den første offisielle fremførelsen av Nesdals MGP-låt noensinne.

– Det var utrolig fint å kjenne at jeg har rot et sted, og å begynne reisen mot Folketeateret, og forhåpentligvis Oslo Spektrum, her hjemme i Stange.

Prøysen-duett

Etter konserten ble ordføreren såpass inspirert at han selv ville stemme i en trall med Nesdal.

– Er du ungkar, Knut?

– Nei.

– Vi tar Prøyses Ungkarsvise lell, ler Røhne og gjør klar gitaren.

Se video av Knut og ordførerens Prøysen-duett:

MGP-aktuelle Knut Kippersund Nesdal ble hyllet på Stange Rådhus onsdag. Der ble det tid til både kake og sang, før selveste ordføreren hev seg med på en liten trall.