NRK topper latino-laget

 Med to av landets desidert beste latino-dansere på laget, får Guri Schanke godt selskap på scenen i Helsingfors. Nå skal det bli ekte latino-show for alle pengene!

Bjørn Holthe og Asmund Grinaker
Foto: TV 2/danseforbundet.no. Montasje: NRK

Katrine Moholt og Bjørn Wettre Holthe
Foto: Helle Bakke/TV 2 / Hotel Plaza

Team Schanke i den internasjonale Grand Prix-finalen er nå på plass med dansere og korister. Dermed går det an å si litt mer om hva vi kan forvente av det norske bidraget på scenen i Helsinki.

Det er to av Norges desidert beste sangere som varter opp Guri Schanke i låta "Ven a bailar conmigo", nemlig Bjørn Holthe og Asmund Grinaker. Førstnevnte er norgesmester i 10-dans og vant TV 2s "Skal vi danse" sammen med Katrine Moholt i fjor. I "Dansefeber" ble det fjerdeplass. Asmund Grinaker jobber som danselærer og er norgesmester i standard- og latindanser.

Overraskelse

- Med disse to topper vi laget og rendyrker latino-elementene i Guris show, sier Mats Rogde, artistansvarlig for NRK. Rogde understreker at dette ikke gjøres fordi showet fra Spektrum ikke var bra nok, men for å vise både norske og utenlandske TV-seere noe nytt.

 

Guri Schanke i rød kjole
Foto: Larsen, Håkon Mosvold / SCANPIX

- I tillegg kommer de tre koristene fram på scenen, noe som skaper mer liv og trøkk. Kostymene blir selvfølgelig nydesignede, og så har vi jo en overraskelse på lur, lover Rogde. På scenen i Spektrum fikk publikum se Guri bytte kjole på magisk vis, og det er vel ikke utenkelig at overraskelsen har noe med kostymeskifte å gjøre også i den internasjonale semifinalen 10. mai.