NRK Meny
Normal

Michelle

Michelle Purvis er utdannet danser og deltar i MGP for aller første gang.

 

Michelle Purvis
Foto: Fredrik Arff / Dinamo / NRK

Hør Baby Don´t Stop The Music


Oslo-jenta Michelle Purvis er kanskje aller best kjent fra Dansefeber på TVNorge. Hun kom på tredjeplass i konkurransen i 2007.

- Midt i smørøyet

Michelle Purvis
Foto: Fredrik Arff / Dinamo / NRK

Michelle er utdannet danser fra Statens Balletthøyskole, og for tiden bekler hun rollen som Jolene i musikalen "Svindlere med stil" på Chateau Neuf i Oslo. I 2008 deltar hun for aller første gang i MGP.

Michelle synes det er en glede å bli en del av Melodi Grand Prix sin historie.

- Jeg fikk låten på hjernen etter å ha hørt den én gang. Den er fengende, happy og handler om noe alle elsker, nemlig musikk.

"Baby, don't stop the music"

Låta er skrevet av Fred Ball (melodi) og Hannah Robinson (tekst).

Fred Ball er fra Fredrikstad, men bor i London, og er best kjent under artistnavnet Pleasure. I 2003 ga han ut albumet "Pleasure" som fikk svært gode kritikker, og i 2007 var han aktuell med albumet "Pleasure 2". Han har bidratt som produsent og låtskriver for blant annet Bertine Zetlitz og Brett Anderson, tidligere vokalist i Suede.

Hannah Robinson har bidratt som tekstforfatter på låta. Hun har blant annet skrevet teksten til norske Annies "Chewing gum" og "Me plus one", og har i tillegg jobbet med mange britiske stjerner.

Rundt 200 millioner mennesker er samlet foran TV-skjermen når verdens største musikkshow sendes direkte fra Kiev i Ukraina. 26 land har kvalifisert seg gjennom to semifinaler, og møter forhåndskvalifiserte Storbritannia, Tyskland, Spania, Italia, Frankrike og vertslandet Ukraina. Norske kommentarer ved Olav Viksmo Slettan.
Laster innhold, vennligst vent..
Laster Twitter-innhold