MGP også for Surferosa

Stadig flere bidragsytere til MGP 09 lekker ut, og det er nå klart at trashpop-ikonene i Surferosa skal lage en låt til konkurransen.

Surferosa
Foto: Vegard Breie

I kjølvannet av at Tone Damli Aaberge er bekreftet som bidragsyter , presenteres nå nyheten om at Mariann Thomassen og resten av Surferosa også skal skrive låt til MGP 09.

"U Look Good"

Surferosa på Steinkjerfestivalen

Mariann Thomassen har skrevet MGP-låt

Foto: Hans H. Bjørstad

Teksten til låta ”U look good” er skrevet av Mariann Thomassen og musikken er komponert av Surferosa og Lars-Erik Westby.

”U Look Good” handler om en som etter å bli mobbet for å stikke seg ut, blir deprimert og forsvinner. Tross sin dystre tematikk, ønsker låta å motivere lytteren til å ta opp fighten med Janteloven: ”Ikke gi opp, uansett hva andre sier!”

Surferosa er et norsk pop/rockeband som ble dannet i 2000. Surferosa kan karakteriseres som et synthbasert 80-tallsinspirert band. I 2001 vant Surferosa bandkonkurransen Zoom, og ble sendt på den påfølgende Zoom-turneen i Norge og England våren 2002. Deres debut-EP ble utgitt i 2002, i 2003 albumdebuterte gruppa med Shanghai My Heart. I 2005 ble deres andre album, The Force, lansert.

Surferosa er:
Mariann Thomassen (vokalist)
Andreas Orheim (synth)
Henrik Gustavsen (trommer)
Kjetil Wevling (gitar)
Sigurd Løvik (bass)

Lars-Erik Westby er produsent og komponist og har i løpet av de siste årene jobbet med forskjellige artister som Surferosa, D`Sound og Karen Jo Fields.

Hva synes du om at Surferosa skal lage låt til MGP?