Overrasket Live Nelvik med MGP-puppevideo

Da Live Nelvik skulle være dama til MGP-aktuelle Staysman fra Staysman & Lazz, lot hun seg overtale til å bli med i en lettkledd musikkvideo.

Live Nelvik er med på innspillingen av musikkvideoen til MGP-låta til Staysman & Lazz. Live er invitert med i forbindelse med opptak til programserien "Dama til", der hun er programleder. Her har hun i oppdrag å teste ut hvordan det er å være kjæresten til vokalist Stian Thorbjørnsen.

– «Huff, hvorfor gjør du sånn da, Live», sa mamma til meg da jeg fortalte henne om opptaket. Men jeg angrer ikke, ler Nelvik.

I programserien «Dama til» prøver Live Nelvik å finne ut hvordan det er å være kjæresten til ulike norske kjendismenn. For tiden er hun dama til Stian Thorbjørnsen i Staysman & Lazz.

Artistduoen er aktuell med MGP-låten «En godt stekt pizza», og Nelvik fikk være med da de skulle lage musikkvideo til låten.

Stian var så grei at han lovet meg en rolle i musikkvideoen. At rollen medførte beføling av en annen kvinnes bryster kom derimot som en overraskelse på meg, sier Nelvik.

Programlederen ønsket seg i utgangspunktet en beskjeden rolle.

– Jeg så egentlig for meg en slags stumtjenerrolle. Men jeg ville ikke fremstå som selvhøytidelig, og derfor sa jeg ja til å være med, sier Nelvik.

Se bakomfilm fra innspillingen øverst i saken!

– Typisk norsk bygdefest

Vokalist i Staysman & Lazz, Stian Thorbjørnsen, synes ikke Live Nelviks rolle i musikkvideoen er spesielt drøy.

– Hun fikk være med på en real bygdefest. Det er slik folk fester på landsbygda, og jeg har vært med på mange nachspiel som ligner på dette. Dette er den norske virkeligheten, sier Thorbjørnsen.

For Thorbjørnsen er videoen en drøm som går i oppfyllelse.

– Vi har latt oss inspirere av musikkvideoen til «Whiskey in the Jar» av Metallica, og synes det er blitt en sykt kul video. Det er forresten peniser i videoen også, sier Thorbjørnsen fornøyd.

Se det ferdige resultatet av «En godt stekt pizza» her:

Kjenner silikonen

I intimscenen spiller Nelvik mot Iselin Michelsen. Michelsen ble kjent med Stian Thorbjørnsen da de var med i «Paradise Hotel» i 2012, og stilte villig opp da Thorbjørnsen inviterte venner og bekjente til å være med i musikkvideoen.

– Iselin syntes dette var helt uproblematisk. Hun var kjempefornøyd med puppene sine. Det var ganske gøy å ta på dem, og jeg kjente at det var silikonpupper, sier Nelvik.

Hun tror ikke fansen til Staysman & Lazz vil bli skuffet over musikkvideoen.

– Hvis det er show folk vil ha så får de det, ler Nelvik.

Staysman & Lazz ser du i MGP-finalen 14. mars kl. 20.25, NRK1.