NRK Meny
Normal

Laila Samuels

«Afterglow»

Laila Samuels i MGP 2016

​Hør smakebit av «Afterglow». Laila Samuels' bidrag i MGP 2016.

Laster innhold, vennligst vent..

Laila S (35) er ei ekte Oslojente som har vokst opp i en svært musikalsk familie hvor så godt som alle er knyttet til musikkbransjen på en eller annen måte. Når du vokser opp i en slik familie er det vanskelig å ikke følge i disse fotsporene. Som 10-åring begynte Laila å skrive låter selv, og hun ble etter hvert med i ulike band.

I 1996 ble Laila Samuels med som vokalist i bandet The Tuesdays og opplevde enorm internasjonal suksess. Med låten "It's up to you" klarte bandet til og med å nå den amerikanske Billboard Hot 100-listen hvor de nådde en 55. plass.

Siden 2000-tallet har hun fokusert mest på sitt virke som låtskriver, og gjør nå et gledelig comeback som artist med låta «Afterglow». Hennes nydelige popteft later fortsatt til å være intakt, og den nå Berlin-baserte dama deltar i MGP-sammenheng for aller første gang i årets finale.

​«Afterglow»
Tekst: Laila Samuelsen
Melodi: Laila Samuelsen, The Beatgees og Jan Weigel

16
dager
22
timer
28
minutter
44
sekunder
Rundt 200 millioner mennesker er samlet foran TV-skjermen når verdens største musikkshow sendes direkte fra Kiev i Ukraina. 26 land har kvalifisert seg gjennom to semifinaler, og møter forhåndskvalifiserte Storbritannia, Tyskland, Spania, Italia, Frankrike og vertslandet Ukraina. Norske kommentarer ved Olav Viksmo Slettan.
Laster innhold, vennligst vent..
Laster Twitter-innhold