Karoline Garfjell

Karoline Garfjell (24) er klar for å røske opp i MGP-sirkuset med en dose kjølig elektronika fra nord!

Karoline Garfjell
Foto: Fredrik Arff/Dinamo/NRK

Hør en smakebit av låta her:

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

- Jeg vet jo ikke hva jeg går til, siden jeg aldri har vært med i MGP før. Men jeg har skjønt at det er et sirkus uten like, og alle jeg har pratet med sier det er kjempegøy, sier Karoline til NRK.no.

Den 24 år gamle jenta fra Lyngeseidet i Troms ble kjent for norske tv-seere da hun kom til semifianlen i Idol i 2004. Siden den gang har hun pakket kofferten og relokalisert til Oslo, hvor hun studerer musikk ved Nordisk Institutt for Scene og Studio (NISS).

Drevet med musikk hele livet

Den isblonde nordlendingen har drevet med musikk hele livet, og har vært med i alt fra kor til rockeband. Hun snekrer også sine egne låter - som regel tilhørende singer/songwriter-segmenetet- og har blant annet samarbeidet med Espen Lind.

I Melodi Grand Prix skal Karoline framføre sangen «Tokyo Night» som er skrevet av Aggie Peterson, kjent som musiker og sanger i elektronikabandet Frost.

- Dette er en ny sjanger for meg, siden jeg har holdt på mest med pop og jazz. Jeg ser fram til å utforske en ny sjanger, jeg synes jo det er veldig kult med Kylie Minogue og Annie, for eksempel. Så dette blir gøy, smiler Karoline.

Tokyo Night
Framføres av Karoline Garfjell
Tekst og melodi: Aggie Peterson

Karoline Garfjell

Karoline er klar for å erobre MGP med en kjølig elektronikalåt skrevet av Aggie Peterson!

Foto: Fredrik Arff/NRK/Dinamo