NRK Meny
Normal

Janni Santillan

Janni tar en Mira i årets MGP når hun stiller med en R'n'B-låt hun skrev som fjortenåring!

Janni Santillan
Foto: Fredrik Arff/Dinamo / NRK

Janni er 18 år gammel, halvt norsk og halvt filippinsk og født og oppvokst i Norge. Hun har sunget og spilt piano siden hun var helt ung, og begynte tidlig å komponere musikk med et personlig preg.

Elsker musikk

Janni Santillan

Janni har selv skrevet låten hun skal framføre

Foto: Fredrik Arff/Dinamo / NRK

Janni har alltid fulgt med på Melodi Grand Prix, og grunnen til det er at hun elsker alt som har med musikk å gjøre. Til daglig går hun på videregående skole, og hun drømmer om å enten bli ernærningsfysiolog eller kokk og å samtidig kunne kombinere dette med musikken.

Janni synes artisttilværelsen både har fordeler og ulemper, men hun elsker å reise, oppleve verden og å møte nye mennesker, noe som er en fordel om man skal jobbe som musiker.

”Like you did (yesterday)”

Janni Santillan har både skrevet tekst og melodi til ”Like you did(yesterday)”.
Hun skrev låten da hun bare var fjorten år gammel. Sjangermessig er dette en R'n'B-låt som handler om savn etter kjærligheten slik man engang har opplevd den.
William Larsen, kjent som Nasty Kutt, har produsert og lagt på beats på låten.

13
dager
13
timer
18
minutter
13
sekunder
Rundt 200 millioner mennesker er samlet foran TV-skjermen når verdens største musikkshow sendes direkte fra Kiev i Ukraina. 26 land har kvalifisert seg gjennom to semifinaler, og møter forhåndskvalifiserte Storbritannia, Tyskland, Spania, Italia, Frankrike og vertslandet Ukraina. Norske kommentarer ved Olav Viksmo Slettan.
Laster innhold, vennligst vent..
Laster Twitter-innhold