Irresistible

De har X factor, karisma og store sangstemmer. Sammen med tysk rap-stjerne er de rett og slett Irresistible!

Irresistible

Jentegruppa Irresistible

Foto: Eric Fagerheim

Popkvartetten Irresistible består av fire glade trønderjenter: Saima Irén Mian, Lise Viktoria Hagen, Ingri Rønning og Hanne Rindal. De fire ble for alvor kjent for norske TV-seere gjennom talentkonkurransen X factor, hvor de med konkurranse av 7000 søkere klarte å kvalifisere seg til finalerundene.

De hadde humørsprederen Klaus Sonstad som mentor, og oppnådde sammen med de andre X factor-deltakerne 6 ganger platinasalg for seriens samlealbum!

Nå er det MGP som gjelder for de glade trønderjentene, med låten Elavator:

– Låta inviterer publikum inni heisen som representerer vår karriere. Og vi skal til topps!

Attitude

De beskriver låten som tung, røff og med masse attitude, akkurat som jentene selv. Men selv om det er en up-tempo låt, har den flust av fine harmonier, et must for alle jentegrupper!

Destiny’s Child er de store ledestjernene for jentene, og Beyonce selve heltinnen, den amerikanske sangerinnen som brøt løs fra Destiny-trioen og skjenket verden hits som «Irreplaceable» og «If I Were a Boy».

Knallhard satsing

Og det mangler ikke på ambisjonene hos Irresistible heller. Jentene satser knallhardt på å slå gjennom også utenfor Norges grenser, og de har interesse fra plateselskap i land som Nederland, Belgia og Tyskland i ryggen.

De er medvirkende artister på rapperen Big Ali sitt nye album som gis ut over hele verden, og til Ørlandets MGP-scene tar de med seg en annen berømt rap-artist, tyske Carl Pritt!

Rapperen fikk sammen med Cascada en monsterhit med «Evacuate the Dancefloor», den solgte tre millioner eksemplarer og fylte dansegulv over hele kloden. Han medvirket dessuten på Alexandra Stan sin relativt ferske hitsingel «(One) in a Million». Nå skal han forhåpentligvis hjelpe Irresistible til topps i årets konkurranse.

– Det å ha han på laget, åpner mange dører for oss, siden han er en stor artist i Europa, istemmer Irresistible-jentene.

Tøysete trønderjenter

Utenfor scenen er Irresistible fire bestevenninner som deler sorg og glede, oppturer og nedturer, samme mål og samme drøm. Og siden de har så mye attitude på scenen, tror de at man lett kan misforstå hvordan jentene er privat.

– Til vanlig er vi de tøysete trønderjentene som liker å ha det så moro at vi til tider kan oppfattes som fnisete fjortisser i en alder av 21 år.

Men på scenen i Ørlandet blir det ingen fnising, men attitude for alle penga. Watch out for den hotteste jentekvartetten i mils omkrets!


Om låtskriverne

Produksjonsselskapet Dsign Music, bestående av Anne Judith Wik, Nermin Harambasic, Ronny Svendsen og Robin Jenssen har virkelig bevist at de behersker kunsten å lage hit-singler. Låtene deres er til sammen solgt i over 2 millioner eksemplarer!

Særlig for det asiatiske markedet (som er nest størst i verden, kun slått av USA) har de skapt monsterhits. De fire har drevet selskapet sammen siden oppstarten i 2005, og er nære venner privat, noe de mener er noe av forklaringen bak suksessen.

Eurovision Song Contest-erfaring fikk de dessuten i fjor da de produserte gruppen Blue som representerte Storbritannia med låten ”I Can”. Kanskje er Irresistable gruppen som sørger for Dsign Music sin neste internasjonale MGP-hit?

Låt: Elevator

Artist: Irresistible feat. Carl Pritt

Komponist: Anne Judith Wik, Nermin Harambasic, Ronny Svendsen og Robin Jenssen

Tekstforfatter: Anne Judith Wik, Nermin Harambasic, Ronny Svendsen, Robin Jenssen og Carl Pritt