Her får MGP-artistene vite hvem de skal konkurrere mot

– Datarock? Å nei, jeg digger dem. Søren! urbrøt Mimi Blix da hun fikk vite hvem hun skulle konkurrere mot. Se hvordan deltagerne reagerte da de fikk vite hvilke andre artister som også deltar i årets første delfinale.

– Datarock? Å nei, jeg digger dem, utbrøt Mimi Blix da hun så hvem hun skulle konkurrere mot i den første MGP-delfinalen i Steinkjer. Se hvordan hun og de andre deltagerne reagerte i denne videoen.

Se hvordan MGP-deltagerne reagerer på hvem de skal konkurrere med

Onsdag ble de syv første artistene i Melodi Grand Prix 2013 lansert i en direktesending fra Marienlyst på NRK1.

– Hard konkurranse

Etter måneder med hemmelighold kunne de syv endelig fortelle omverdenen hva de har holdt på med i det siste, og ikke minst kunne de presentere låtene sine for det norske folk. Men før de kom så langt fikk de vite hvem konkurrentene var.

– Datarock? Å nei, jeg digger dem. Søren, utbrøt Mimi Blix, da hun fikk se lista over hvem hun skal konkurrere med om finaleplass førstkommende lørdag.

Mimis konkurrenter i Datarock hadde like mye bra å si om henne.

– Mimi Blix, hun heier jeg litt på, sa trommeslager Tarjei Strøm, da han fikk se lista.

Strøm syntes også det var stas at datteren til den tidligere trommeslageren Morten «Diesel» Dahl i TNT, Carina Dahl, var en annen av konkurrentene.

– Det er altså en konkurranse mellom disco, black metal, popmusikk og blues. Det er jo en litt hard konkurranse, oppsummerer Datarock-vokalist Fredrik Saroea.

Kjente ansikter

Til tross for enkelte spekulasjoner i pressen i det siste, har artistene selv ikke fått bekreftet hvem de skulle konkurrere mot. Spenningen var derfor ekstra stor da de syv ankom NRK i går formiddag.

Se hvordan det hele gikk øverst i artikkelen.

Nå skal opptredener og antrekk finpusses før lørdagen, samt nervene holdes i sjakk.

– Nervene er der veldig, konkluderer Mimi til slutt.

Delfinalen følger du direkte på NRK1 og i vårt direktesenter på NRK.no lørdag fra kl. 19:55.

Alt om: Melodi Grand Prix