NRK Meny
Normal

Hazen

Østfold-bandet Hazen leverer potent poprock med en firebarnsmor som frontfigur!

Hazen
Foto: Fredrik Arff/ Dinamo

Hør låten: Hazen - "Better than this"

Nett-TV: Se Hazen på scenen i Bodø

 

Hazen har ikke deltatt i Melodi Grand Prix tidligere, men sendte inn et bidrag i fjor skrevet av Ole Evenrud. Dengang kom de ikke gjennom nåløyet, men med en egenskrevet låt står de nå på scenen i Bodø 27. januar.

Ingen artistdrømmer

Morten Hazen står som trommis og åndelig veileder for bandet som har eksistert i vel ett år. Håvard Eidsaunet (bass) har spilt i velkjente CC Cowboys, mens Morten har spilt sammen med Mikael Jensen (gitar) i det lokale surfpunkbandet Cornflakes.

Vokalist Stine Magnussen jobber som lærer ved Øberg barneskole. Til tross for at hun alltid har drevet med musikk, hadde hun aldri tenkt å bli artist.

- Jeg sang mye solo i kirken under oppveksten, og fortsatte med sangen i x antall band.

Selv om Stine har sunget så lenge hun kan huske, har hun aldri satset 100 prosent. En av grunnene til dette er at hun er mor til fire i alderen tre til 15 år. Alle fire er selvfølgelig overlykkelig over at mamma skal være med i Melodi Grand Prix.

Hazen
Foto: Fredrik Arff/ Dinamo

Stor GP-interesse

Morten har for øvrig alltid vært interessert i Melodi Grand Prix, og det er alltid fest i hjemmet når konkurransen går av stabelen. Stine har også alltid sett på Melodi Grand Prix, og kunne alle dansetrinnene til alle låtene, noe som kom godt med når hun som liten danset foran tv-skjermen.

”Better Than This”

Låta er skrevet av Mikael Jensen, Morten Hazen og Eivind Skovdahl, og handler om at ting kan gjøres bedre, at ingenting er umulig og at vi kan alle bli bedre mennesker.

Eivind Skovdahl driver studio i Moss og har jobbet for bl.a. Morten Harket, A-ha, Kurt Nilsen, Wig Wam, The Tuesdays, Ace of Base og Dusty Cowshit.