Få din egen JOWST-maske

Føler du for å pynte deg til Eurovision-festen eller er du klar for å slå på noen digitale trommer? Nå kan du skaffe deg din egen JOWST-maske!

Eurovision Kiev, JOWST

MASKE: Få din egen JOWST-maske

Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Den lysende masken til Joakim With Steen har blitt et av de mest gjenkjenbare rekvisittene i årets Eurovision Song Contest i Kiev, Ukraina.

Tidligere denne uken lyste ikke masken opp på den viktige juryprøven før semifinalen. Etter at NRK fikk klagen sin avvist, har det vært stor spenning om masken ville klare å lyse opp på scenen.

Under semifinalen fungerte den igjen, og det tok Norge til finale, 13. mai.

Nå kan du få din helt egen JOWST-maske. Perfekt egnet når du og dine festdeltakere vil heie frem Norge og JOWST til seier.

Masken til JOWST

ORIGINALEN: Slik ser JOWST-masken ut.

Foto: Hilde Bjørnskau / NRK

Slik gjør du det

Du kommer til å trenge følgende:

 • Hyssing
 • Papp
 • Saks
 • Teip/limstift
 • Printer med blekk og papir
 1. Last ned masken i digital versjon her. Last ned JOWST-maske
  Print ut mengden med eksemplarer du trenger.
 2. Klipp ut masken, og hull for øynene.
 3. For full effekt, bruk papp og klipp ut en bit i lik størrelse som masken. Bruk den utskrevne versjonen som mal. Lim papiret og pappen sammen.
 4. Skaff en lang nok hyssing som kan gå rundt hodet. Lag hull på begge sider av masken og fest hyssingendene på hver sin side.

Du er herved klar til å gripe øyeblikket på din egen Eurovision-fest! Ta bildet av deg selv med masken på, og send den ut på sosiale medier med #nrkmgp.

JOWST green room 2
Foto: NRK