CRASH!

I fjor ville de "bare være noen". I år vil de fleste gjenkjenne gutta i CRASH!

CRASH!
Foto: Fredrik Arff / Dinamo / NRK

Hør Get Up


Det kan se ut som om bandet CRASH! går etter ordtaket "never change a winning team". I år som i fjor er Tistedal-guttas låt skrevet av Trond "Teeny" Holter.

Griper muligheten

CRASH!
Foto: Fredrik Arff / Dinamo / NRK

CRASH! er eneste av fjorårets artister som stiller igjen i år. Den gangen gikk bandet direkte til finalen, hvor de kom på tredjeplass. Fjorårets deltakelse gav dem sjansen til å vise seg fram for det norske folk, og har gitt dem gode oppdrag og flotte opplevelser som de selv sier.

Fremtidsplanene til CRASH! er å spille mange konserter og lage fete skiver. Debutplata deres er akkurat ferdig. Men aller først stiller CRASH! med vokalist Vegar Neeb, gitaristene Jan Remo Munkeboe Granholt og Frode Neeb, og Stig Buckholm på trommer i MGP med låta "Get Up". Den beskriver de som dritkul, fengende rockelåt som garantert vil få foten din til å gå.

"Get Up"

Låten som handler om å gripe muligheten når du har den, er skrevet av Trond "Teeny" Holter.

Holter plukket opp bandet etter at de utgav en EP og la ut på miniturne i 2005. Han er mannen som introduserte bandet for Melodi Grand Prix i 2007. CRASH! oppgir Trond å være deres musikk-mentor og praktisk talt en del av bandet.

Dette blir fjerde gangen Trond Holter deltar i Grand Prix. I tillegg til å ha skrevet fjorårets låt "Wannabe", har han deltatt to ganger med Wig Wam hvor han er gitarist. Etter å ha kommet på tredjeplass i den norske finalen i 2004 med låten "Crazy Things", vant Wig Wam i 2005 med "In my dreams" som kom på 9.plass i Kiev. Skal historien gjenta seg?