Charite

17 år gamle Charite har tatt steget fra MGPjr til MGP - og den scenevante trønderjenta gjør spranget med stil!

Charite
Foto: Fredrik Arff/Dinamo / NRK

Charite fikk en kjempehit med sin første singel ”Sunshine” i 2007, og samme år var hun med på VGs Topp20-turné.
Hennes andre singel ”School`s out” ble utgitt i 2008, den fikk gode anmeldelser, og hun fikk nok en gang vist seg fram på VGs Topp20-turné.

Erfaren jente

Til tross for Charites unge alder er hun ikke fremmed på scenen og rampelyset. Allerede som åtte-åring vant hun Trondheims lokale versjon av ”Stjerner i sikte”, og i 2002 deltok hun i Melodi Grand Prix Jr. Her kom hun blant de fem beste, noe som resulterte i både sommerturné og videoinnspilling av singelen ”Little Señorita” i Spania.

Charite

Charite er klar for MGP!

Foto: Fredrik Arff/Dinamo / NRK

For tiden går Charite andre året på Malvik videregående skole. Fritiden bruker hun på sang, dans, familie og venner. Selv sier hun at det er sang og musikk som ligger hennes hjerte nærmest. Den travle jenta er i tillegg i gang med å spille inn sitt debutalbum på Dsign Music i Trondheim. Albumet er planlagt utgitt våren 2009.

Elsker artistlivet

Charite har en unik og særegen stemme, dette blandet med sine danseferdigheter gjør at hun utstråler en sikkerhet på scenen.

Charite elsker artistlivet, og noe av det beste med å være artist er å få møte og opptre foran mange nye mennesker sier hun. Hun liker godt å reise rundt med musikken sin, selv om hun ofte er litt nervøs rett før hun skal gå på scenen, men når Charite entrer scenen forsvinner all nervøsitet.

Charites fremtidsplaner er å fortsette å jobbe med musikk. Musikken er hennes store lidenskap. Charites største drøm er å kunne leve av musikken og reise og opptre i utlandet.

"Sweeter than a kiss"

Tekst og melodi til ”Sweeter than a kiss” er skrevet av Laila Samuelsen og Christian Ingebrigtsen.

Laila Samuelsen
Foto: PER LØCHEN / Scanpix

Laila Samuelsen er kjent som vokalist fra bandet The Tuesdays, og er en profilert låtskriver som har skrevet hits for Alejandro Fuentes, Maria Arrodondo, Venke Knutson og mange flere. Hun har medvirket som låtskriver på over 25 abum.

Christian Ingebrigtsen
Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

Christian Ingebrigtsen er en av Norges mestselgende artister som medlem av gruppen A1. Gruppen oppnåde internasjonale topplisteplasseringer og er kjent for hits som ”Everytime”, Caught in The Middle”, ”Take On Me” og ”Summertime Of Our Lives”. Han startet sin solokarriere i 2003.