Bjørn Johan Muri

Bjørn Johan Muri er bare 20 år, men har allerede lang fartstid i musikkbransjen. Nå kan han føye til Melodi Grand Prix på CV-en sin!

BJØRN JOHAN MURI
Foto: Fredrik Arff/Dinamo/NRK

Etter at Bjørn Johan Muri stakk av med sølvplassen i Idol for to år siden, har han ikke ligget hjemme og latet seg i saccosekken: Ålesundsgutten har sluppet to singler, spilt inn plate sammen med den kjente jazzkomponisten Kjell Karlsen og laget glad stemning på Hurtigrutas Jazzcruise. I 2008 spilte han og Tomine Harket inn den norske versjonen av «This is me», kjenningsmelodien fra Disneyfilmen Camp Rock.

Ikke nervøs

Nå gleder 20-åringen seg til å tre inn i MGP-manesjen og lage show for det norske folk:

- Jeg er jo ganske ung, og man skulle kanskje tro at jeg er nervøs med tanke på alle de erfarne artistene som er med, men det er jeg ikke. Først og fremst er jeg bare rågira på å lage et bra show, sier sunnmøringen entusiastisk.

Muris MGP-bidrag er en låt som han har snekret sammen i trespann med D’Sound-Simone Larsen og Donkeyboy-produsent Simen Eriksrud.

- Låta heter «Yes Man» og er en rask, synthbasert poplåt med programmerte trommer. Jeg gleder meg til å framføre den for publikum, avslutter Bjørn Johan.

Yes Man
Framføres av Bjørn Johan Muri
Tekst og melodi: Simone Larsen, Simen Eriksrud og Bjørn Johan Muri

Bjørn Johan Muri

Bjørn Johan med foten på tenkeboksen.

Foto: Fredrik Arff/Dinamo/NRK