Hopp til innhold

- Skal SKA-ifisere Bjørn Johan

Bjørn Johan Muri fikk CD med skamusikk av duellanten Skanksters. - Vi driver folkeopplysning, sier Skanksters-Karen.

Bjørn Johan Muri og Skanksters

God stemning mellom Skanksters og Bjørn Johan Muri. Lørdag duellerer de mot hverandre i Siste Sjanse.

Foto: Hege Bakken Riise / NRK

Ska til folket! Bare så det er helt klart, det var ikke bare sjenerøsitet som motiverte Skanksters til å forære Bjørn Johan Muri en trippel-cd med skamusikk da de to duellantene møttes i Sarpsborg i går:

Les også: Slik blir Siste Sjanse

- Altså, vi ønsker å være greie med våre medmusikanter, men vi driver også fokeopplysning. Flere må få øynene opp for ska, ivrer Skanksters-Karen til NRK.no.

At bandet har erfaringen som trengs for å være skamisjononærer, er det liten tvil om:

- Ja, vi har jo holdt på med dette siden Muri var to år, ler Karen.

- Er dere ute etter å SKA-ifisere Bjørn Johan Muri?

- Ja, han og hele Norge, smiler Skanskters-vokalist Tom H.Brekke.

(Saken fortsetter under bildet)

Skanksters

Skanksters hygger seg i Sarpsborg, to dager før de skal i ilden: - Vi skal kose oss i badeland, forteller vokalist Tom H.Brekke (til venstre).

Foto: Line Snekvik

- Ikke noe forhold til ska

Bjørn Johan Muri har ingenting imot å bli utsatt for Skanksters skafremstøt, og setter pris på å bli skolert i en sjanger han ikke har så mye kjennskap til:

- Tidligere har jeg ikke hatt noe forhold til ska, egentlig. Det er kult å få en cd med musikk som jeg ikke har fra før. Jeg setter stor pris på dette, sier Bjørn Johan.

Les også: Bjørn Johan topper iTunes-lista

Så fotballkamp sammen

Lørdag møter de to MGP-deltakerne hverandre til duell i Siste Sjanse, men enn så lenge er stemningen mellom den 20-årige Ålesundsgutten og skafantastene fra Stavanger alt annet en konkurransepreget:

- Vi har det hyggelig sammen, vi. I går var vi på pub og nøt noe kaldt å drikke mens vi så på kampen mellom Manchester United og Manchester City, forklarer Bjørn Johan Muri, som legger til at han var fornøyd med at United scoret på overtid.

Og for ordens skyld: Ettersom flertallet av Skanksters-gjengen holdt med samme lag, brøt det ikke ut hissige gemytter mellom duellantene to dager før de skal ut i MGP-bokseringen.

Les også: Alt om Melodi Grand Prix 2010!

Aktuelt på MGP

Ukraina vann Eurovision

Ukraina vann Eurovision