NRK Meny
Wraps med tex-mex fisk
Foto: Fiskesprell

Wraps med tex-mex fisk

Slik gjør du

  1. Del fisken i terninger på 3 cm.
  2. Bland hvetemel og tacokrydder i en tynn plastpose.
  3. Ha fisken i posen sammen med melblandingen og bland forsiktig.
  4. Varm litt olje på en steketakke eller bålwok og stek fisketerningene.
  5. Bruk en stekespade og snu fisken forsiktig når den har fått god stekeskorpe. Fisken skal sprøstekes.

KLARGJØR TILBEHØRET:

  1. Pakk tortillawraps i grillfolie og varm dem.
  2. Vask og rens isbergsalat og agurk, skjær dem i tynne strimler.
  3. Vask, rens og riv gulrøttene på et rivjern.
  4. Fyll tortillawraps med salat, agurk, gulrot og mais. Legg fisken over og topp med tacosaus og kesam. Pakk sammen og server.

Tips

UTSTYR: Skjærebrett, kniv, rotskreller, rivjern, tynn plastpose, stekespade, steketakke/bålwok eller en stor stekepanne, grillfolie

VARMEKILDE: Gassbrenner, grill, bål

ANBEFALTE FORBEREDELSER:

  • Vask, rens og del opp grønnsakene.
  • Skjær fisken i biter.
  • Pakk fisken sammen med et fryseelement.

Kilde: Fiskesprell (Helse- og omsorgsdepartementet, fiskeridepartementet og Norges sjømatråd)