NRK Meny
 Wrap med varmrøykt regnbueørret og gressløk

Wrap med røykt regnbueørret, romanosalat, hjemmelaget dressing og gressløk.

Foto: Fra TV-serien Hygge i hagen / SVT

Wrap med varmrøykt regnbueørret og gressløk

Når man skal spise ute er det fint med mat å holde i hånden. Tareq Taylor røyker ørret og har den i wrap.

Slik gjør du

Fileter fisken og ta bort de små beina med tang. Behold skinnet på.

Salte og pepre filetene godt og gni inn litt revet sitronskall på kjøttsiden. Legg filetene med kjøttsidene mot hverandre i røykeovnen sammen med eplekvister og spon.

Røyk laksen i ca. 20-30 minutter til den er helt ferdig. La ørreten avkjøles før du drar av skinnet.

Dressing
Rør sammen crème fraîche og sennep, litt revet sitronskall og litt sitronsaft. Salte og pepre etter smak.

Legg salatblader, røykt ørret, gressløk, karse og en klatt av sausen på en lefse. Rull sammen og server med en gang.

Tips

Flere oppskrifter: Hygge i hagen

Kilde: Tareq Taylor i TV-serien Hygge i hagen/SVT