Dette er en stor meny. Du velger selv hvor mange av disse du lager. Det er kanskje ikke nødvendig med to sauser eller fire forskjellige grønnsakretter.
Nøttestek
Sellerirot og perlebygg får følge av hasselnøtter, løk, sopp og rosenkål i den innbakte nøttesteken. I denne oppskriften er det også lagt til oppskrift på sopp- og snittebønnestuing.
Rosenkål
– Vi kan være stolte av norske rosenkål, sier Mari Hult. Hun deler dem i to og steker dem i pannen.
Gresskar
Gresskarretten er inspirert av amerikansk matlaging. De passer til mye mer enn Thanksgiving og Halloween.
Tyttebærsaus
Har du servert varme tyttebær til middag før? Mari Hult utfordrer det tradisjonelle, og sausen har blitt veldig godt mottatt.
Grønnsaker i ovnen
Det knaser når du skjærer i filodeigen. Gule søtpoteter og kastanjer blir passe kokt når du baker dem i ovnen.
Potetstappe
Her er det mye god smak av hvitløk.
Soppsaus
Dette er en skikkelig festsaus med veldig mye godt i. Alle typer sopp, både frisk og tørket er i bruk her.
Som sagt er det ikke nødvendig å lage alle disse rettene for at det skal bli fest. Velg det du vil, prøv gjerne noe nytt.