NRK Meny
Varm pastasalat med kylling

I varm pasta og kylling har Lars Erik Vesterdal blanda inn spinat, kinesisk småkål, salat og gulrotstrimler. Slik blir grønnsakene litt varmebehandla, uten at de går i oppløsning.

Foto: Håvard Karlsen / NRK

Varm pastasalat med kylling

Rask og enkel pastasalat med masse grønnsaker og frisk smak.

Slik gjør du

Kok pastaen mør slik det er beskrevet på pakken. Kutt opp kyllingen i strimler, og stek den mør i olivenolje. Sil av pastaen, og bland den sammen med kyllingen. Smak til med pepper, sitron og noen dråper soyasaus.

Bland inn alle grønnsakene, bortsett fra gulrot, og sett på lokket i noen få minutter. Grønnsakene skal få litt varme, men ikke falle helt sammen.

Legg alt på et serveringsfat, og pynt med masse persille og tynne gulrotstrimler.

Riv over litt parmesan rett før du serverer.

Kilde: Lars Erik Vesterdal i radioprogrammet Brønsj på NRK P1