Varm brie med nøtter og tørket frukt

Varm brie med nøtter og tørket frukt, servert med fiken- og valnøttbrød.

Foto: Tone Rieber-Mohn / NRK

Varm brie med nøtter og tørket frukt

Lise Finckenhagen lager fest med en hel, rund ost, og serverer den varm med nøtter og tørket frukt.

Slik gjør du

Varm ovnen til 200 grader. Pakk osten ut av plasten, legg den tilbake i esken, og sett på lokket. Bak osten i ovnen i 15-20 minutter.

Varm honningen forsiktig i en liten kasserolle sammen med rosmarinbladene. Ta av lokket på osten, og topp opp med nøtter, tørket frukt og rosmarinhonning. Bruk gjerne ristede nøtter.

Tips

Den varme osten serveres med nybakt fiken- og valnøttbrød.

Kilde: Lise Finckenhagen i radioprogrammet «Jacobsen» på NRK P1+