Slik gjør du
Kjør loff til smuler i en hurtigmikser. Tilsett urtene og kjør videre til en lysegrønn masse. Bland inn sitronskall og olivenolje.
Legg fiskestykkene i en ildfast form. Krydre med salt og litt kvernet pepper. Fordel urteblandingen over fisken og stek steinbiten midt i ovn ved 200 °C i ca. 10 minutter.
Fjern de ytterste bladene på kålen og del kålen i fire kløfter. Kok opp litt lettsaltet vann og legg i kålen med en god smørklatt på toppen. Smørdamp kålen under lokk i 5-6 minutter.
Tips
Bland 2-4 ss finrevet Jarlsbergost eller parmesan i urteblandingen.
Tomatkompott
Server med en tomatkompott. Flå et par gode tomater og fjern kjernen. Skjær tomatkjøttet i biter og finhakk en sjalottløk. Fres sjalottløk myk i litt olje. Tilsett tomatene og fres det hele litt til. Smak til med sukker, salt og balsamicoeddik. Bland gjerne inn noen blader frisk basilikum.