vannmelonpizza

Pizza kan komme i mange fasonger. Vannmelonpizza er et friskt og spennende innslag.

Foto: Rolf T. Øygarden

Vannmelonpizza

Alt kan grilles har vi blitt fortalt! Kjøtt, fisk, grønnsaker og frukt. Ja, så hvorfor ikke prøve en ny sommerslager på grillen – her er vannmelonpizzaen!

Slik gjør du

Skjær en god skive vannmelon. Ha på litt salt og litt nøytral olje. Grilles enten i grillpanne, eller på grillen ute, til den har fått fine grillstriper.

Smuldre fetaosten og hakk nøttene.

Ha en liten stripe honning på baconet. Forstek så baconet sprøtt i stekeovnen på cirka 200 grader i ti minutter.

Legg den grillede vannmelonen som bunn, og legg på fetaost og cottage cheese.

Skjær det nystekte baconet i mindre biter og legg på osten.

Hiv over hakkede pistasjnøtter og tørket frukt.

Til slutt ringler du over litt friskpresset limesaft, olivenolje, salt og pepper.

Skjær opp i stykker og spis som pizza!

Kilde: Rolf T. Øygarden i Sørlandssendinga/NRK P1