Urtestekt kylling med roquefortsaus og risoni

Urtestekt kylling med roquefortsaus og risoni.

Foto: Vegard Stana / NRK

Urtestekt kylling med roquefortsaus

Urtestekt kylling med rocquefortsaus serveres med pasta som ser ut som ris, risoni.

Slik gjør du

Kylling og saus

Smelt smør og olje i en panne til det blir varmt.
Tilsett hvitløken, og legg i kyllingen med skinnsiden ned. Stek til de blir gylne. Snu kyllingen, og stek under lokk til den er ferdig. Ha i mandlene på slutten av steketiden. Stikk ev. en kniv i kyllingen for å se om den er ferdig. Er kjøttsaften som kommer ut klar, er den ferdig.
Ta kyllingen og mandlene ut av kjelen, og tøm av fettet.

Tilsett crème fraîche i kjelen og kok opp.
Rør inn roqueforten, og smak til med pepper.

Tips

Kilde: Sverre Sætre i Sommeråpent 2009