Laster innhold, vennligst vent..

Tronds herlige fisk- og skalldyrfest

Trond Moi fyller skalldyrfatet med reker, krabbe, kongekrabbe og østers. Dessuten lager han ceviche av torsk, freser blåskjell, steker sjøkreps og råmarinerer laks.

Blåskjell og sjøkreps

Reker, krabbe, kongekrabbe, østers, blåskjell, sjøkreps, torsk og laks er alle med på Trond Mois tre etasjer med fisk og skalldyr.

Foto: Atle Bore / NRK

Fisk- og skalldyrplateau

Fisk og skalldyr i tre etasjer.

Foto: Atle Bore / NRK

Trond Moi lager fest for fire storspisende sjømatentusiaster. På skalldyrfatet har han allerede

  • 500 g ferske reker
  • 4 kokte krabber
  • 2 kongekrabbeklør
  • 8 østers
  • 1 sitron
  • 1 lime
  • 1 liten bunt dill
  • 1 håndfull grønn salat
  • 3 dl aioli

Dessuten fyller han på med torsk, laks, sjøkreps og blåskjell som tilberedes på hver sin måte. Her har du oppskriftene: