Slik gjør du
Brødsuppe
Kutt opp gulrøtter, purre, løk og stangselleri. Surr alt i olivenolje i en kjele. Ha i tomatene og vannet.
Kok opp, tilsett bønnene og la det koke en stund. Tilsett en skvett eddik for å få litt syre.
Skjær brødet i mindre biter og bland det i suppen slik at brødet suger til seg saften.
Smak til med salt og pepper og strø over rikelig med basilikum.
Zombieknekkebrød
Kjør det tørre brødet i en mikser til det blir et grovt mel og tilsett hvetemel og vann.
Arbeid sammen til en smidig deig og la den hvile i 15 minutter.
Kjevle ut tynne brød. Prikk i deigen og pensle med vann.
Strø på frøene og stek på 200 grader i cirka 5–7 minutter.
Tips
Hvis du erstatter vannet i suppen med kjøttkraft, blir suppen enda bedre.