Laster innhold, vennligst vent..
Video Lars Barmen lager torskefilet med sprø poteter

Lars Barmen lager torskefilet med sprø poteter, tomat og bacon. Opptak fra TV-serien Barmeny.

Torskefilet med sprø poteter, bacon og tomat

Lars Barmen serverer torsk, poteter, tomater og bacon på en litt annerledes måte.

Slik gjør du

Skjær torskefileten i porsjonsstykker.

Skrell mandelpotetene og skjær dem i skiver på ca. 2 mm med en ostehøvel eller lignende.
Skyll dem godt i kaldt vann og tørk dem godt.
Smelt smøret og vend inn potetskivene.
Legg skivene utover et bakebrett og bak dem sprø i ovn på 200 ºC i ca. 10 minutter.

Dypp tomatene i kokende vann, dra av skinnet, ta ut kjernene og grovhakk tomatkjøttet.
Bland tomatene i en skål med olivenolje.
Tilsett gressløk, salt og pepper.

Kutt bacon i små terninger og sprøstek dem i en panne.

Krydre fisken og bak den i ovn på 200 ºC i ca. 10 minutter.

Legg et lag av potetene utover 4 tallerkener.
Legg på fisken og dra av skinnet.
Fordel tomatene over fiskestykkene, dryss over bacon og ev. litt mer gressløk.


Tips

Se også: Oppskriftene fra Lars Barmen

Kilde: Lars Barmen i TV-serien Barmeny