NRK Meny

Torsk og grønnsaker

Tilbered en enkel og smart middag med torsk og grønnsaker, og legg den på brødskiva.

Slik gjør du

Sett stekeovn på 225 ºC.

Skjær torsken i serveringsstykker.

Smør en ildfast form og dekk bunnen med brødskiver.
Legg skiver av squash og tomater over brødet og dryss litt salt over.
Legg fisken over grønnsakene.
Hell på vann, fordel smøret over fisken og dekk formen med aluminiumsfolie.
Bak fisken midt i ovnen til den er ferdig, ca 15 minutter.

Fjern folien, øk varmen og dryss ost over fisken. La den stå til osten begynner å smelte og få farge.
Server retten med brød, pasta eller kokte poteter.

Tiden i ovnen avhenger av om grønnsakene er frosne eller nylig forvellet og om fisken er iskald.
Når du har dårlig tid kan du ta en pakke frossen grønnsakblanding.

Kilde: Eksportutvalget for fisk