Slik gjør du
Lag espresso eller sterk pulverkaffe og ha den i et krus, tilsett kaffelikør og sett det til avkjøling. Ti minutter utenfor vinduet en kjølig dag gjør susen!
Del hver savoiardikjeks i fire. Fordel dem i fire små martiniglass. Tøm den kalde espressoen over. Pass på at kjeksen blir helt dynket i kaffe.
Visp eggehvitene med en elektrisk håndvisp i en bolle til eggehvitene danner myke topper når vispen løftes ut. Sett hvitene til side.
Bland mascarpone med honning i en annen bolle. (Det går bra med sukker også). Visp med den elektriske håndvispen (ikke nødvendig å vaske den først), og når mascarponen og honningen er godt blandet visper du inn marsalaen på lav hastighet.
Vend inn eggehvitene, en tredel om gangen. Fordel blandingen over de dynkede kjeksene i hvert glass. Bruk en skje, så du får til en elegant topp.
Sett glassene i kjøleskapet i minst 20 minutter eller opp til 24 timer. Rett før servering drysser du over kakaopulver. Bruk en liten sikt.
Kilde: Nigella Lawson i TV-serien «Nigellas italienske fristelser»/BBC