Hopp til innhold

Tinas nyttårsmeny

Tina Nordström avslutter sesongen med noe helt spesielt. Hun og Tomas Tengby byr på nyttårssupé, og for å gjøre forberedelsene og matlagingen lettere har Tina satt sammen et forslag på hvordan du kan gå til verks.

Tina Nordström og Tomas Tengby

Tina Nordström og Tomas Tengby.

Foto: Sofia Sabel, Kamerareportage

Nyttårssupeen består av hummercocktail med tomatgelé som forrett og rosastekt andebryst med karamelliserte potet og appelsinsky som hovedrett.

Desserten er glace au four med vaniljeis, jordbærsorbet, mandellikør og knust dajm .

For å gjøre forberedelsene og matlagingen lettere, har Tina satt sammen et forslag på hvordan du kan gå til verks. Hun har laget en innkjøpsliste og en liste til forberedelser.

Dagen før kan hele forretten gjøres ferdig på forhånd helt til det står «så langt kan man forberede».

Desserten kan forberedes helt og holdent. Det eneste du behøver å gjøre på festdagen, er å sette på ovnen og gratinere til den får en gylden farge.

De frosne andebrystene skal tines sakte i kjøleskap. Potetene kan skrelles og legges i vann. Løk og persille finhakkes til sausen.

Tina ønsker godt nyttår!