Tina Nordström byr på Krepsestrømming og Tomat- og sherrystrømming, servert sammen med Potetmos tilsatt med brunt smør og kapers. Til slutt lager hun en klassisk Cordon Bleu.
Mer om Tina finner du på svt.se/mat
Tina demonstrerer hvor gode svenskene er til å lage silderetter. Silderetter spises oftest til jul, og på sankthans. Men hvorfor bare spise det bare to ganger i året? Dessuten byr hun på klassisk Cordon Bleu.
Tina Nordström byr på Krepsestrømming og Tomat- og sherrystrømming, servert sammen med Potetmos tilsatt med brunt smør og kapers. Til slutt lager hun en klassisk Cordon Bleu.
Mer om Tina finner du på svt.se/mat
Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Pressens Faglige Utvalg (PFU) er et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot mediene i presseetiske spørsmål.