NRK Meny
Laster innhold, vennligst vent..
Thairuller

Thairuller med tigerreker og thairuller med biff.

Foto: Fra TV-serien Munter mat / DR

Thairuller med biff

Thairull med sterk smak. Adam Price marinerer oksekjøttet og tilsetter passe mengder frisk chili.

Slik gjør du

Skjær kjøttet i strimler og bland det med dressingen laget av limesaft, sukker og fish sauce smakt til med litt salt. Ha også i finhakket vårløk og smak deg fram med chilien.

På det utbløtte rispapiret (se thairuller med tigerreker) plasseres litt salat skåret i strimler, litt enokisopp, finsnittede staver av agurk og litt av thaibiffsalaten.

Så er thairullen klar til å bli rullet og kan straks nytes med dip til.

Hvis ikke rullene skal spises med en gang og f.eks. skal være med på piknik kan de holdes friske i noen timer under et fuktig kjøkkenhåndkle.

Tips

Oppskrift:

Se også: Munter mat, sesong 4

Kilde: «Munter mat», orig. tittel «Spise med Price» © Copyright DR