Slik gjør du
Kakebunn
Sett ovnen på 175 grader. Smør kakeformen.
Bland sammen vann, meierismør og sjokoladepulver i en kjele og kok opp over medium varme. Rør jevnlig. La den avkjøles litt.
Bland sammen hvetemel, sukker, bakepulver og salt i en separat bolle.
Visp sammen rømme, egg og vaniljeekstrakt i en kjøkkenmaskin. Hell i melblandingen, litt om gangen. Rør til det er godt blandet.
Hell den avkjølte sjokoladeblandingen i røren og bland godt sammen.
Fyll kakeformene. Stekes i 15-20 minutter, tiden kan variere.
Glasur
Bland sammen melk, sjokoladepulver og smør i en kjele og kok opp. Så snart det koker, fjern fra varmen og ha i litt og litt melis. Bruk en stavmikser eller kjøkkenmaskin til å fjerne luftbobler og klumper.
Fordel den varme glasuren jevnt over den varme kaken med en slikkepott.
La kaken kjøles litt før servering. Pynt med bringebær og spiselige blomster.
Kilde: Familien Nordin i TV-serien Familiekokkene/NRK