Laster innhold, vennligst vent..

Svinerullade med reker

Slik gjør du

Skjær svinekjøttet i 8 store flak, så tynne som mulig.
Bank ut hvert flak så de blir store og flate.

Bland sammen reker, løk, sopp og selleriblader.
Fordel blandingen på de 8 svinestykkene.
Rull kjøttstykkene sammen hver for seg som en rullade. Bind rulladene opp med hyssing eller 3 tannstikkere for å holde dem sammen.

Rør ut buljongterningene i vannet og ha det i en kasserolle.
Ha i gressløk, løk og pepper. La det få et oppkok.
Legg i svinerulladene og damp dem under lokk ca 20 minutter.
Rulladene tas opp av kraften med en hullsleiv.

Dra kasserollen av platen og jevn kraften med potetmelet.
Sausen lages passe tykk og smakes til med salt.

Serveres med kokte poteter, gulrøtter og brokkoli.