Laster innhold, vennligst vent..
Svinenakke med chili og soyasaus.

Slik lager går du fram.

Svinenakke med chili og soyasaus

Enkel mandagsmiddag.

Slik gjør du

Smalhans-lærling Supattra Manorueang (19) viser studenter hvordan å lage et rimelig gourmet-måltid.

Svinenakke med grønnsaker

Marinér kjøttet med salt, olivenolje og pepper. Varm opp en panne med litt olje til steking. Stek kjøttet i cirka tre minutter på hver side på høy varme. Tilsett et fedd hvitløk til slutt.

La kjøttet hvile i noen minutter etter steking.

Kutt poteter i båter og legg på et stekebrett. Ha på salt, pepper og olje. Stek på 180 grader i cirka ti minutter.

Skrell gulroten og kutt den i passe store biter. Det samme gjør du med spisskålen.

Chilisaus

Smelt smøret i en kjele og la det blir brunt. Viktig å røre ofte.

Kutt sjalottløk og chili i småbiter.

Ha soya, sjalottløk og chili i smøret. Smak til med pepper og sitron.

Tips

Supattra Manorueang er kokkelærling ved restauranten Smalhans og gir deg oppskriftene på tre rimelige og gode retter.

Supattra Manorueang er kokkelærling ved restauranten Smalhans og gir deg oppskriftene på tre rimelige og gode retter.

Kilde: Supattra Manorueang