NRK Meny

Svinekoteletter med rødkål og grønne epler

Slik gjør du

Bacon og grønnsaker
Varm ovnen til 200 ºC.

Varm opp oljen i en stekepanne. Fres bacon, løk, hvitløk og halvparten av saltet i ca. 5 minutter.
Legg i kålen og paprikaen. Fres i 3 minutter til.
Legg i sukker og fres under omrøring i 3 minutter.
Tilsett vin, eddik, epler, laurbærblad, appelsinskall og resten av saltet.
La det putre på svak varme i 20 minutter. Rør om av og til.

Kotelettene
Smør olivenolje på kotelettene og fres dem i panna til de er gylne.
Stek dem så i ovnen på 200 ºC i 8 minutter.
La dem så hvile på et varmt sted i 10 minutter.
Server kotelettene med rødkålen og hell sky og hvit pepper over.

Kilde: Kylie Kwong