NRK Meny
Laster innhold, vennligst vent..

Svinekarré

Smak til svinekjøttet med plommer og hvitløk. Oppskriften får du fra Tina Nordström.

Slik gjør du

Sett ovnen på 175 ºC.

Skjær små hull i karréen hvor du stikker i plommer og hvitløksfedd. Strø salt og pepper over kjøttet og brun det så i en stekepanne. Legg så kjøttet i en form og hell over stekesky fra panna. La kjøttet steke i ovnen til kjøttet har en temperatur på 65-68 ºC.

Skjær purreløk og paprika i grove biter.
Del blomkålet i store buketter og skjær vannkastanjene i tynne skiver.
Fres alle grønnsakene i litt olje og tilsett ingefær og soya. Legg på et lokk og la grønnsakene koke et par minutter.
Hell i rapsolje og strø over persille. Smak til med litt pepper.

Kilde: Tina Nordström