Slik gjør du
Smelt smøret i en kjele. Visp sukker og egg lett sammen i en bolle og rør inn kefir og det smeltede smøret.
Bland sammen mel, kakao, bakepulver og natron og tilsett dette i røren. Rør lett sammen til alt er jevnt blandet.
Legg bakepapir i bunnen av en liten langpanne (cirka 25*35 cm) og fordel røren i formen.
Stekes i 25 minutter på 200 grader.
Avkjøl kaken på rist.
Glasur
Smelt smøret i en kjele og fjern det fra varmen. Bland inn kaffen. Tilsett kakaopulver og melkesjokolade og rør til alt er jevnt blandet.
Rør inn melis og vaniljesukker. Nå kan det være at glasuren skiller seg litt men det gjør ingenting.
Rør inn egget. Egget gjør glasuren blank og fin og samler den sammen hvis den skilte seg på et tidligere tidspunkt.
La glasuren stå til den er ikke er varm lengre. Helles over kaken. La glasuren stivne litt før du pynter kaken med strøssel eller annen ønsket dekor.