Slik gjør du
Hjemmelaget marsipan uten sukker
Rør sammen mandelmel og Sukrin melis. Rør deretter inn eggehvitene og sett massen kaldt i 20 minutter. Form til 24 marsipan kuler
Hjemmelaget sjokolade uten sukker
Ha alle ingrediensene i en bolle og varm opp over vannbad. Når alt har smeltet, heller man sjokolademassen over i konfektformer og setter dem kaldt.
Gule vingummies
Skrell ingefæren og del den i små biter. Kok den opp i 0,5 dl varmt vann og la det stå å trekke i 10 minutter. Fjern ingefærbitene og ha oppi saften av en appelsin. Kok opp og ta gryten vekk fra platen. Tilsett gelatinpulver og rør rundt til det er helt oppløst (må ikke koke). Del mangoen i biter. Tilsett og mos det hele med en stavmikser. Ha røren over i former eller i bunn av en ildfast form. Sett kaldt i en time.