NRK Meny
Suksessterte

Full av kalorier, og derfor også super på tur!

Foto: Opplysningskontoret for meieriprodukter

Suksessterte

Skjær suksessterten i små stykker, pakk stykkene i en matboks og overrask dine turvenner på neste tur!

Slik gjør du

  • Rund kakeform, 24 cm i diameter
  • I stekeovnen: 175 grader C, ca. 45 minutter

Visp eggehvitene stive. Tilsett sukker litt etter litt til massen blir blankog seig. Bland mandlene forsiktig i. Ha massen i smurt form og stek kaken. Lag suksesskremen. Kok opp fløte, sukker og vanilje. Avkjøl litt. Visp eggeplommene og spe litt etter litt med den varme fløten. Varm blandingen forsiktig nesten til kokepunktet. Avkjøl. Visp inn romtemperert smør, med håndmikseren, til kremen blir luftig og lett. Fordel kremen over kaken og dryss over mandlene.