NRK Meny
Pannestekt sandwich

For deg som er lei vanlig ostesmørbrød er dette tingen. Pannestekt brød med skinke og avokado. Kan spises til middag eller kvelds – eller når du er litt småsulten.

Foto: Studio Dreyer-Henseley/Matprat.no

Sprøstekt sandwich

Vi gir deg enkle tips om hvordan du lager den gode sandwichen med olivenolje, avokado, hvitløk og skinke – den du drømmer om etter å ha spist den.

Slik gjør du

Finhakk hvitløken, og fres den i en stekepanne med litt olivenolje.
Legg i loffskivene, og stek dem på begge sider.
Ta dem ut av pannen.

Fres deretter skinke og avokado raskt i pannen, og fordel dette på to av loffskivene over salat og tomat.
Krydre med pepper. Press litt sitronsaft over.
Legg de to siste loffskivene på toppen.
Skjær sandwichene skrått i to. Spis mens de er varme.

Du må gjerne variere med ulike typer kjøttpålegg. Eller prøv å fylle den med strimlet svinekjøtt eller kylling. Kjøttet freses da i stekepanne 2–3 minutter.

Kilde: OFK