Spaghetti Danieli

Spaghetti Danieli laget på taket av Hotel Danieli med fantastisk utsikt over Venezia.

Foto: Fra tv-serien Munter mat - på tur / DR

Spaghetti Danieli

Denne pastaretten er så lett å lage at det er nesten til å bli flau over. Det som er viktig er å bruke de beste råvarene: God skinke, parmesan, fløte, egg og nykvernet pepper.

Slik gjør du

Kok spagettien i rikelig saltet vann. Samtidig freses smøret opp i en sautepanne og skinken, som er skåret i fine strimler, has i. Sett ned varmen og la smøret få smak av skinken.

Rør fløte, eggeplommer og parmesan sammen og krydre med salt og pepper.

Hell vannet av spagettien. Ha spagettien i pannen med skinken og rør godt sammen. Hell over egge- fløte-osteblandingen over og bland raskt.

Serveres med en gang med ekstra parmesan og nykvernet pepper.

Kilde: Brødrene Price i tv-serien Munter mat - på tur/DR