Søtpoteter med marshmallows

Sweet potatoes eller søtpoteter er selvfølgelig tilbehør til kalkunen amerikanerne serverer til Thanksgiving.

Slik gjør du

Skrell søtpoteter og epler. Skjær dem i 3 millimeter tykke skiver.
Bland sammen nøtter, rosiner, sukker og kardemomme.
Legg epler og søtpoteter lagvis i en smurt, ildfast form. (Formen må være dyp nok slik at du får plass til marshmallow på toppen).
Dryss sukker/nøtteblandingen mellom lagene. Drypp over litt smeltet smør.
Dekk formen godt til med folie.
Stekes i ovnen ved 200 °C i ca. 1 1/2 time eller til potetene er møre.
Dette kan gjøres dagen i forveien og varmes opp igjen neste dag.

Ta ut formen og fordel marshmallows over potetene. Er de store kan de deles i to.
Stek videre til marshmallowene har fått litt farge og blitt myke.
Pynt med granateplefrø.

Tips

Oppskrift:

Kilde: www.egg.no