Laster innhold, vennligst vent..

Sonjas kyllingsalat

Marinert kyllingkjøtt, revet parmesanost og brødterninger stekt i olje, er hovedingrediensene i salaten Sonja Lee serverer.

Slik gjør du

Ha eggeplommene i en bolle, visp inn sennep, salt og pepper. Visp sakte og tilsett druekjerneoljen. Visp til slutt inn eddik og tilsett parmesan.

Riv kyllingen av beinet, og mariner den i sausen. Tilsett knust hvitløk i sausen.

Skjær brødet i terninger, og stek dem i varm olje til de er gyllenbrune. Tilsett salt og hell brødterningene over på kjøkkenpapir, slik at de mister det overflødige fettet.

Bland salaten i sausen sammen med kyllingkjøttet, og tilsett krutongene. Hakk gressløk, og vask persillebladene. Ha alt på en tallerken og pynt med urtene og litt olivenolje.

Tips

Denne salaten passer godt til lunsj, men den fungerer også som en lett middagsrett.

Kilde: Sonja Lee