Laster innhold, vennligst vent..
Koteletter med kålsalat

Mens kotelettene ligger på grillen viser Craig Whitson hvordan han lager kålsalat eller coleslaw med eplemost og eplesidereddik. Programleder Gunnar Morsund.

Sommerkålsalat med epler og estragon

Slik gjør du

Riv eller hakk kålen i tynne strimler.
Finhakk sjalottløk og estragon.
Bland sammen kål, olivenolje, sjalottløk, eddik, eplemost og estragon i en bolle.
Smak til med salt og pepper.

Dekk over bollen med plastfolie, og la den stå i kjøleskapet i minst 30 minutter.
Sjekk smaken om du vil ha i litt mer salt eller eddik.

Tips
Det er helt i orden å bruke andre typer kål. Bruk den typen som er i sesong. Om vinteren kan du bruke vanlig hodekål, men da trenger du bare 1/2 hode til denne oppskriften.

Tips

Craig Whitson serverer denne salaten til

.

Kilde: Craig Whitson