Svinesnitzel

Svinesnitsel me kapers og pepperrotsmør.

Foto: Pernille Wroldsen / NRK

Snitsel med kapers- og pepperrotsaus

En god og solid hverdagsmiddag som er enkel og rask å lage.

Slik gjør du

Ha salt og pepper på nakkekotelettene, bank dem til de er fra en halv til en cm tykke mellom to bakepapir. Vend dem først i mel, så lettpisket egg og deretter i griljermel, slik at de blir de panerte.

Stekes i medium varm panne i oljen til de er lett gylne.

Brun smør i en panne. Avkjøl smøret litt og smak det til med kapers, pepperrot, sitronsaft salt og pepper.

Rasp gulrøttene og smak til med sitronsaft, salt og pepper.

Kok ertene i lettsaltet vann og en spiseskje smør til de er møre, i ca 2 min.

Server det hele varmt, på en stor tallerken med kokte poteter til.

Kilde: Frokost-tv