Laster innhold, vennligst vent..

Snacks til drinken

Småretter med blomkål, bringebær, reddiker, skinke og sylteagurk.

Slik gjør du

Blomkål og bringebær på spidd
Kok opp blomkålen og skyll den raskt i iskaldt vann. Tre små blomkålbuketter og bringebær annen hver gang på små trespidd. Strø over en klype salt og avslutt med litt olivenolje.

Reddiker med dip
Legg erter og mynte i en morter. Hell på olje og knus alt sammen. Avslutt med en spiseskje yoghurt og bland alt sammen. Skjær reddikene i båter. Dypp reddikene i dippen og spis!

Monas cocktailrull
Lag en rull ved å rulle inn 3-4 skiver sylteagurk i en tynn skive skinke. Beregn 2-3 knytter per person.

Tips

Flere oppskrifter: Niklas' mat

Kilde: Niklas Ekstedt i TV-serien Niklas' mat/SVT