Laster innhold, vennligst vent..

Dette kan du servere under MGP-festen

Glitter, glam, enhjørninger og bobler! Samle gjengen foran TV-en og by på disse godsakene.

MGP-programlederne Kåre Magnus Bergh og Heidi Ruud Ellingsen

Lørdag 2. mars står 10 artister klare kl 20:55 for å bli Norges sendebud til finalen i Tel Aviv. Kåre Magnus Bergh og Heidi Ruud Ellingsen er klare til å lede oss gjennom det hele.

Foto: Julia Marie Naglestad/NRK

Pop og rom

MGP er en knallgod anledning til å slå på stortromma og prøve noe nytt. Popcorn og rom er en rar, men overraskende smakfull kombinasjon! En liten splasj av lime knytter det hele sammen.

Serverer du en rom-drink, er det få ting som smaker så godt ved siden som skikkelig gode, små poteter. Som sagt – dette er anlendingen til å prøve noe nytt! Og for å spare deg for å måtte google «løpstikke»: Det er en plante som stammer fra middelhavsområdet. Hele planten kan brukes i alt fra buljong til pizza.

Modeler festen til neste nivå

Husk å ha nok is i fryseren! Det kommer alltid godt med. Spesielt dersom du bestemmer deg for å lage denne friske gin & tonic-en for å skåle for dn favorittartist.

Ved siden av tåler du og gjesten en skikkelig crunchy godbit som kan tygges i takt med musikken.

Hold det gående

Dere kommer til å trenge en energiboost underveis, og da er denne smoothien svaret på det meste!

Server med disse enkle nøttene ved siden av for litt tyggemotstand.

Istedenfor å gjemme seg bak puta

I løpet av MGP kommer dere helt sikkert til å trenge noe «comfort food». La puta ligge og dykk heller ned bak i disse deilige drinkene med ingefær.

Sammen med drinken setter du frem denne imponerende, varme osten som ser ut som du har lagt masse sjel i. Og så er det egentlig ovenen som gjør hele jobben for deg.

Vinneren tar alt

Alle vet at avslutninen er alt. Istedenfor pyro-effekter og glitter, klinker du til med denne friske og lekre mojitoen. Chin-chin!

God fest!

Og skal du virkelig vinne «Årets MGP-fest»-tittelen, setter du frem en digg kake når stemme telles opp. Se så flott denne kommer til å se ut på bordet!