Hopp til innhold

Nå starter grillsesongen

Er du klar til å fyre opp grillen? Varier med lam, fisk, kylling eller gjør litt ekstra stas på grillpølsene. Eller kanskje du vil ha et vegansk alternativ. Mat på grillen skaper garantert god stemning.

Kyllingspyd med marmelade og bønnesalat

Appelsinmarinert kylling på spyd. Oppskrift lenger nede i artikkelen.

Foto: FRA TV-SERIEN «GINOS ITALIENSKE FRISTELSER» / ITV

Lammestek

Det blir fest hvis du inviterer på grillet lammestek og grillet salat. Har du en god kulegrill er det en enkel sak. Til lammesteken kan du lage en saus av cashewnøtter og hvitløk.

«Hot» laks

Foretrekker du fisk på grillen, skal du prøve denne laksen. Krydre godt og server med brød og coleslaw.

Lammespyd

Kjenn på den greske stemningen når du serverer lammespyd med fetaost og tzatziki.

Luksuspølser

Piff opp den klassiske turpølsa! Den blir bedre når den pakkes inn i folie og får selskap av litt grønnsaker og urter. Kanskje prøver du deg på litt hjemmelaget ketchup?

Veganske fajitas

Marinerte soyamedaljonger blir sprø og deilige etter en tur på grillen. Finn fram godt tilbehør og kos deg med fajitas.

Grillet hvetebrød med ost

Nesten som en italiensk focaccia eller en hvit pizza. Brødet toppes med en god ost, vårløk og urter.

Ginos kyllingspyd

Kyllingspyd tilberedt på grillen sammen med en fantastisk bønnesalat. Dette er sunt og veldig godt!